Jouw klus, snel en professioneel gedaan door onze vakmensen.

Ben je niet de beste klusser, heb je er geen tijd voor of gewoon geen zin? DCRT Stijlvol Wonen & Leven heeft een eigen klusservice waarbij we je met alle klussen groot of klein kunnen helpen! Ons grote netwerk bestaat uit loodgieters, elektriciens, hoveniers, schilders, timmermannen en dakdekkers. 

Gemakkelijk en snel geregeld!

Sommige klussen in huis vragen net wat meer expertise en vakmanschap. Soms wil je de klus zelf niet doen omdat er geen tijd is of je het simpelweg zelf niet wil doen. De DCRT klusservice is dan de service om in te schakelen. De service om snel en op een professionele manier je klus gedaan te krijgen. Via het aanvraag formulier kun je precies aangeven welke klus er gedaan moet worden. Vooraf ontvang je dan een duidelijke offerte met de afgesproken prijzen. We maken een afspraak wanneer je de klus wilt hebben hebben uitgevoerd. Zo kom je nooit voor een verrassing te staan .

Welke klussen kunnen wij doen?

Ons netwerk breidt zicht steeds verder uit. Momenteel bieden wij onze klusservice aan in de Randstad. We staan voor je klaar om te helpen bij reparaties, het ophangen van je schilderijen, het uitvoeren van een onderhoudsklus. Ben je bezig met het plannen van je verbouwing of het plaatsen van een nieuw tuinhuis? Schakel dan onze timmermannen in, zij zorgen ervoor dat je verbouwing vlekkeloos verloopt. Nieuw behang of een vloer uitgezocht in onze webshop en niet de mogelijkheid te behangen of de vloer te leggen? Onze handige klussers kunnen bijna alle klussen aan! We zetten je huis strak in de lak, stylen je huis opnieuw en zorgen er voor dat u kunt genieten van uw woning! 

Uw klus is zo geregeld!

Wanneer je gebruik gaat maken van de DCRT klusservice is je klus zo voor elkaar. Wanneer je de aanvraag hebt gedaan ontvang je binnen een dag een kostenoverzicht. Op het moment dat je akkoord bent met de kosten plannen wij een afspraak in op het door de jouw gewenste dag. We werken snel en efficiënt tegen zeer scherpe tarieven.  Op het moment dat de klus gedaan is ontvangt u van ons een factuur voor het geleverde werk. 

Vraag hier gemakkelijk en snel uw klus aan voor onze specialisten.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 300 MB.
    • MM slash DD slash JJJJ
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.