Een interieur is persoonlijk en geeft karakter aan je woning.

Ons team van professionals denkt graag met je mee. Met onze jarenlange ervaring vertalen wij jouw wensen en behoeften in een passend ontwerp. Een ontwerp waar jouw gekozen sfeer en stijl als uitgangspunt wordt genomen en waar onze stylisten op een unieke en creatieve manier in meedenken.

Wij hebben gevoel voor kwaliteit, grote productkennis en ervaring. We gaan samen een traject aan om op zoek te gaan naar de mooiste materialen en verhoudingen binnen jouw nieuwe interieur.

Uiteindelijk is de doelstelling dat je je kunt identificeren met het nieuwe interieur en je er prettig voelt. Een interieur op maat om te zorgen dat jouw huis een thuis wordt!

Wij werken hierbij volgens een stappenplan om zo het mooiste resultaat te krijgen waar je jarenlang plezier van zal hebben. Je kunt zelf bepalen hoe ver je wil gaan in het advies dat wij kunnen gaan geven. We bieden daarin drie verschillende stappen:

Basis advies

Het basis advies dat je van ons kunt krijgen is gratis. Binnen dit advies leggen we een eerste basis. In een (online) intake gesprek met een van onze stylisten leggen we de basis. Vooraf vragen wij je om jouw eerste ideeën op een moodboard vorm te geven. Zo hebben wij al een basis idee van wat de wensen zijn. Wellicht kom je er samen met je partner niet uit, maak dan beide een moodboard.

We bespreken je wensen en ideeën voor het nieuwe interieur/ Vanuit dit gesprek dat circa 45 minuten duurt gaat ons team aan de slag om alle wensen te vertalen in een moodboard met een basisidee voor het nieuwe interieur. Hierbij ontvang je een kleuradvies, woonstijl en een advies over de indeling van de in te richten ruimte.

Advies plus met 2d indeling

Wanneer je na het basis advies met ons team verder wil gaan kun je kiezen voor een Interieuradvies met 2D indelingsplan. De ruimte die je aangepakt wil hebben wordt tot in detail uitgewerkt.
Je ontvangt een zeer uitgebreid advies met daarbij een 2D plan (in kleur) om een helder idee te geven van het mogelijke eindresultaat. 

Hierbij gaan we ook dieper in op het door jou gestelde bugdet. We stellen een meubelplan op, adviseren over welke kleur er op de muur komt en hoe we dit stapsgewijs kunnen aanpakken. Wanneer het finale resultaat akkoord is stellen wij jouw ‘boodschappenlijst’ klaar en kunnen we de gekozen meubels gaan bestellen.

ADVIES PLUS MET 3D DESIGN

Met het 3D designplan van DCRT komt jouw (toekomstige) thuis geheel tot leven. Alle wensen die we samen bespreken verwerken we in dit prachtige design. Je ontvangt een tot in detail uitgewerkt advies. Hierbij is het tevens mogelijk om al virtueel door de gekozen ruimte te lopen dankzij het 3D design. 

We stellen een meubelplan op, adviseren over welke kleur er op de muur komt en hoe je dit stapsgewijs kunt aanpakken. Wanneer je akkoord gaat met het finale resultaat stellen wij een ‘boodschappenlijst’ samen en kunnen we de gekozen meubels gaan bestellen.

Ons team van professionals denkt graag met je mee.