Skip to content

Jarenlang actief op het gebied van styling en meubels.

Met een oorsprong in het stylen een aankleden van zakelijke evenementen hebben wij veel ervaring op het gebied van interieurtrends, kleurentrends, licht stofferingen en indelen van (woon) ruimtes

We werken met een team van professionele interieurstylisten die u kunnen adviseren over de juiste indeling van uw (woon)ruimte. Daarnaast hebben wij een team van meubelmakers, stoffeerders, schilders en timmermannen om uw gehele woonproject van A tot Z te begeleiden.

In onze webwinkel kunt u terecht voor een zeer breed en mooi assortiment aan meubels van gerenommeerde merken en prachtig woonaccessoires zoals verlichting, vloerkleden.

Voor specifieke woonwensen en meubels bent u ook bij ons aan het juiste adres. Onze eigen ontwerp studio gaat graag voor u aan de slag voor een meubelstuk op maat welke wij ook voor u kunnen produceren.

Wanneer u meubels bij ons aanschaft bieden wij u net een stapje meer service dan andere webshops. Bij ons heeft namelijk de mogelijkheid dat wij uw meubels ook plaatsen en de oude meubels indien noodzakelijk mee retour nemen.