Skip to content

Retourservice

De bestellingen die worden geplaatst in onze webshop geldt een maximale zichttermijn van 60 dagen. Deze zichttermijn geldt voor ‘standaard’ producten en niet voor maatwerk meubels. Indien de zichttermijn anders is voor een bepaald product dan staat dit uitdrukkelijk vermeld. 

Een aankoop kan worden herroepen door gebruik te maken van het retourformulier welke wij standaard meeleveren bij een besteld artikel. Indien u het formulier niet meer heeft kunt u deze opvragen via onze klantenservice.  U kunt ook gebruik maken van het standaard Europese Modelformulier voor herroeping. Dit formulier kunt u hier downloaden.

Wanneer er van de zichttermijn gebruik wordt gemaakt kan er kosteloos geretourneerd worden. 

We vragen u dit via de volgende stappen te doen.

  1. Retour aanmelden bij [email protected] (Zonder deze aanmelding komen de retourkosten voor eigen rekening)
  2. Het artikel is compleet en onbeschadigd. Indien het artikel zichtbaar gebruikt of beschadigd is worden er kosten in rekening gebracht voor waardevermindering.
  3. Binnen redelijke termijn doch uiterlijk binnen 14 dagen na verstrijken zichttermijn of feitelijke herroeping wordt teruggestuurd

Wanneer producten beschadigd terugkomen behouden wij ons recht om de compensatiekosten te verrekenen. 

Uw aankoop bedrag zullen wij zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen op uw rekening terugstorten. De uitbetalingstermijn gaat in op het moment dat wij de artikelen retour hebben ontvangen.