Skip to content

Zakelijk bestellen

Met een oorsprong in het stylen een aankleden van zakelijke evenementen hebben wij veel ervaring op het gebied van interieurtrends, kleurentrends, licht stofferingen en indelen van kantoorruimtes.

Ben je op zoek naar een nieuwe styling en inrichting van uw kantoor? Wilt u grotere aantallen bestellen? Een inrichtingsadvies kan makkelijk en snel worden aangevraagd via het contactformulier. Zakelijke bestellingen plaats je makkelijk en snel online. Kies je gewenste producten uit in onze webshop. Wanneer je gaat afrekenen kies dan voor de optie zakelijk. In het check out proces kun je dan alle bedrijfsgegevens vermelden. Een eventuele referentie komt dan automatisch op de factuur te staan.

Offerte ontvangen?

Wil je een groter aantal bestellen? Zijn er specifieke vragen over een product of advies? Neem dan contact op met onze zakelijke klantenservice via: [email protected]. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op..

Betalingsmethodes

Via deze link kan je alle betalingsmethodes van DCRT bekijken. U kunt bij grotere aantallen ook betalen voor achteraf betalen. Maak dan bij het betaalproces gebruik van de optie KLARNA. 

Contact

Voor vragen over het plaatsen van een zakelijke bestelling of overige vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice:
telefoon:  023 555 13 90
email:       [email protected]

Bekijk ook de veelgestelde vragen voor meer informatie